Clay Croquis

Østre Elværk

Få en forsmag på, hvad det vil sige at tage kurset Clay Croquis i The Fiddlery. På dagen kan du modtage en unik rabatkode til deres værksteder.

Keramik workshop
Øster Allé 6, 2100 Østerbro  
Fredag, 09.09, 16.00-19.00

I stedet for at bruge papir, kul og blyant, vil du med leret forme og indfange modellens positur. Du vil blive introduceret til adskillige metoder, der får modellens linjer og bevægelser ned i leret. Modellen sidder i en positur, der gør det nemt for dig at fange modellens former, og der vil blive arbejdet med alt fra de hurtige “skitser” til det mere detaljerede udtryk. Croquis stopper aldrig med at udfordre – så du kan nemt deltage flere gange for at udvikle dig efterfølgende i The Fiddlery.

 

På dagen kan du modtage en helt unik rabatkode, der giver dig 1 måneds gratis medlemskab, når du opretter dig som medlem i The Fiddlery på dagen i receptionen på Ryesgade eller ved henvendelse til værten i Østre Elværk.

 

The Fiddlery er Københavns nye kreative koncept og er særligt kendt for sit lækre keramikværksted, der bl.a. tæller flest kammerovne ét sted i hele Danmark. Det er muligt at benytte The Fiddlery både som fast medlem eller som dagspasbesøgende for en enkelt dag. 

 

Herudover afvikler The Fiddlery diverse events såsom fødselsdage, workshops, polterabends og teambuilding-arrangementer.

 

Læs mere om The Fiddlery og deres keramikkurser her