ANYONE CAN – Spildesign og programmering for børn
13. september 2020
ENIGMA

AFTER NOW og ENIGMA

AFTER NOW og ENIGMA inviterer til en eftermiddag om introduktion og eksperimentering med digitale teknologier, spil design og programmening for børn.

Som en del af festivalen vil vi – i AFTER NOW, bringe fokus på teknologien som en skabende fritidsaktivitet og give alle børn og deres forældre adgang til vores læringsplatform og netværk, som vi har lanceret sammen med vores samarbejdspartner Enigma – Museum for post, tele og kommunikation i 2020.

 

Under festivalen vil vi introducere børn og unge til en række State Of The Art teknologier og programmeringsværktøjer gennem at kode enkle og komplekse spil inspireret af de Old-School spil, som vi elskede at spille da vi selv var børn. Vi udfolder og leger med en række koncepter inden for spil-design og -interaktion og giver en grundlæggende teknologiforståelse til børnene – hvordan man koder og skaber unikke kreationer ved hjælp af de teknologier som vi har adgang til i dag og samtidig spekulerer vi i hvilken teknologisk fremtid vi vil være en del af.

 

Find billetter her.

Tidspunkt

Søndag den 13. september kl. 12:00 - 14:00

Sted

Enigma Maker Space, Øster Allé 1, 2100 København Ø

Arrangør

AFTER NOW og ENIGMA

Entré

Billetpris: 50 kr.

Date

August 26, 2020

Kategori

børn, søndag