Aura
12. september 2020
Victor Borges Plads

Optika, Soundboks, Riesenfeld, Mikkeller

Oplev den audiovisuelle kunstinstallation Aura, inspireret af aurora borealis (Nordlys), som gennem ambient 3D lyd-teksturer og audioreaktive lys-mønstre inviterer dig til at gå opdagelse i et transformeret byrum.

 

Intentionen med værket er at skabe en interessant og anderledes måde at opleve kunst i byrummet på, med brug af virkemidler fra kunsternes tilknytning til den elektroniske musikscene i en mere atmosfærisk og interaktiv kontekst. Optika vil med værket skabe opmærksomhed omkring hvordan koncertformatet kan bruges på en måde udenfor den sædvanlige scene, som pga Covid-19 ikke er mulig. Værkets samarbejdspartnere har derfor også alle en tilknytning til eventbranchen (Optika: lys, Riesenfeld: Musik, Soundboks: lyd, Mikkeller: bar) og vil med installationen vise en måde hvorpå man kan gøre brug af det offentlige rum til at bringe sanselige oplevelser gennem lys og musik ud i byrummet.

 

Værket er udformet og designet af Optika med lydkunst fra musikeren Riesenfeld og vakt til live gennem Soundboks’ lydsystemer og afholdt i samarbejde med Mikkeller/Ramen To Biiru Østerbro.

Tidspunkt

12. september kl. 18:00 - 00:00

Sted

Victor Borges Plads, 2100 København

Arrangør

Optika, Soundboks, Riesenfeld og Mikkeller

Entré

Gratis

Date

August 4, 2020

Kategori

kunst, lørdag, musik