Filosofisk salon for børn og deres voksne
11. – 12. september 2020
Krudttønden

Teater Hund & Co. og Filosofisk Praksis v/David Mark Larsson

Teater Hund og filosof David Mark Larsson fra Filosofisk Praksis samarbejder om dette inter-generationelle arrangement, hvor børn og voksne sammen kan opleve, at filosofi ikke er noget ophøjet, der foregår i ‘lukkede kloge rum’, men noget der kan være både sjovt og spændende for store og små!

 

TIL BØRNENE: Her har I chancen for at få fortalt de voksne, hvordan verden ser ud fra jeres øjne – David vil sørge for, at de lytter!

 

TIL DE VOKSNE: Kom og bliv klogere på livet, og få åbnet øjne, ører og horisonter, når du filosoferer med dine og andres børn og voksne!

 

Filosofien tilbyder et helt særligt rum og en grundlæggende indstilling, som kan bringe os på sporet af os selv og hvor vi er i verden – og åbne for nye (tanke-)verdener. Når der filosoferes med børn, sker det ofte, at børnene har overraskende – og nogen gange større – indsigt og tanker end os voksne, og David vil med filosofiske, drilske og oprigtige spørgsmål skubbe til alles refleksion og inspirere til at se nye horisonter sammen. Samtalen vil kredse om dét at være familie, som også er temaet for Teater Hunds forestilling “Far, Mor & Børn – HVER DAG! eller Vi Tisser Når Vi Tanker” i Teatersalen på Krudttønden. Vi håber disse samtaler vil åbne hjerter og hjerner på både store og små, så vi sammen vil få et nyt og indsigtsfuldt indblik i det moderne familieliv, der nogle gange kan være en udfordring for os alle.

 

Samtalesalonerne vil være udendørs og alle kan deltage (bedst fra 5 år). Varighed: 30-45 min

Fredag d. 11. september kl. 16.00 og lørdag d. 12. september kl. 14.15

Tilmeld dig på vov@teaterhund.dk // 26 16 14 10

 

Velkommen!

Tidspunkt

Fredag d. 11. september kl. 16.00 Lørdag d. 12. september kl. 14.15

Sted

Krudttønden, på pladsen foran på byrumsinstallationen URBAN PUZZLE

Arrangør

Teater Hund & Co. og Filosofisk Praksis v/David Mark Larsson

Entré

Gratis, men kræver tilmelding

Date

August 24, 2020

Kategori

børn, fredag, gratis, lørdag, teater