Flamenco Latin Jazz
13. september 2020
Krudttønden – UDSOLGT

Catherine Lizzie Vigh og Krudttønden

Under ÅBEN præsenterer den fremtrædende danserinde, Catherine “la Kati”, sit nyeste projekt: en fusion af flamenco og passion jazz!

Med det spanske sprog som fællesnævner møder flamencoens temperament og passion den cubanske livsglæde og glød.

Den fremtrædende danserinde, Catherine “la Kati”, ejer af CPH Flamenco Academy, beliggende på Østerbro, præsenterer sit nyeste projekt: en fusion af hendes profession flamencodansen og passion jazzen. I showet leger Catherine og den karakteristiske flamenco-sanger fra Sevilla, Juan Murube, med genren latinjazz, og endnu mere specifikt med den flamenco-stilart, som den legendariske sanger Diego el Cigala står for.

Med sig på scenen har Catherine ”la Kati” og Juan Murube den unikke cubanske pianist Abel Marcel, der er erfaren i både jazz, flamenco og cubanske evergreens, den cubanske bassist Yasser Pino og den dansk-cubanske percussionist Peter Valdes Ehler.

Der er lagt op til en varm koncert, hvor to så forskellige – og dog samtidig så ens – musikkulturer og -traditioner mødes. Med det spanske sprog som fællesnævner møder flamencoens temperament og passion den cubanske livsglæde og glød.

 

 

På grund af covid-19 vil der kun være et begrænset antal pladser til rådighed.

Dørene åbner kl. 17:00

 

Find billetter her.

Tidspunkt

Søndag den 13. september kl. 17:30 - 19:00

Sted

Krudttønden

Arrangør

Catherine Lizzie Vigh og Krudttønden

Entré

120 kr.

Date

August 31, 2020

Kategori

musik, søndag