Kunstrum på hjul: udforsk en gammel rutebus med live street art, og virtual reality udstilling
10.-12. september 2021
Gruspladsen ved Trianglen

På trianglens plads kan du over alle festivals-dagene stoppe forbi en multi-dimensional kunstudstilling på hjul, opleve live street art, og udforske en virtual reality udstilling.

 

På ydersiden af den gamle bus ses et kunstværk i proces, som males af Jacoba Niepoort under festivalen. Bevæger man sig ind i bussen kan man se den gamle bornholmer rutebus’ originale interiør, og tager man Virtual Reality briller på, kan man opleve en virtual reality udstilling tegnet af Ezequiel Muller.

 

Dette kørende kunstværk udstilles på trianglens plads under hele åben festivalen, hvor du frit kan komme forbi mellem 10 og 16, udforske bussen, og få en snak med kunstnerne. Der arrangeres flere events i bussen gennem hele festivalen.

 

Bussen er ejet af Solibus, som er både et busselskab og et stort socialt engagement. Hensigten med Solibus er, at drive et økonomisk sundt busselskab for derigennem at frigive midler til sociale, politiske og kulturelle aktiviteter. Vægten bliver især lagt på arbejdet for større social inklusion, for at sikre en bedre sammenhængskraft i samfundet. Aktiviteter med socialt udsatte grupper, fx flygtningebørn, hjemløse, og misbrugere prioriteres. Desuden er arbejdet imod racisme og xenofobi, samt for flygtninge og indvandreres større integration i Danmark højt prioriteret. Denne rutebus har tilidgere kørt I Århus og på bornholm.

Tidspunkt

Lørdag d. 11. september kl. 10.00-16.00

Sted

Gruspladsen ved Trianglen

Arrangør

Jacoba Niepoort

Entré

Gratis

Date

September 7, 2021