Åbent hus og rundvisning
12. september 2020
Comwell Copenhagen Portside

Comwell Copenhagen Portside og Grambogård

Få en unik oplevelse bag kulissen – som nogle af de første – på Comwells nye imponerende hotel, Comwell Copenhagen Portside, når vi inviterer til åbent hus under ÅBEN!

Mød medarbejderne bag og kom indenfor til en rundvisning og se nærmere på det igangværende byggeri af det nye lokale hotel i Nordhavn. Hoteldirektør, Chren Vilander Thomsen, vil på rundvisningen fortælle om tankerne bag hotellets arkitektur, byggeriets grønne profil, et flaskeløst hotel, vise et prøveværelse, hotellets mange faciliteter og meget mere!

 

I samarbejde med Grambogård serverer vi økologiske grillpølser og forfriskende drikkevarer. Comwell Copenhagen Portside opføres på Trælastholmen i området mellem lystbådehavnen bag Svanemølleanlægget og Copenhagen International School ved Skudehavnen. Kvarteret har vand til tre sider og udsigt til Øresund, og bliver om få år til en hel ny og attraktiv bydel – midt i København.

Hotellet er tegnet af det prisbelønnede arkitektfirma, Arkitema Architects, der har valgt at lade sig inspirere af havnens historiske pakhuse, og kommer til at rumme 484 værelser og 18 konference- og møderum. Hotellet åbner januar 2021.

Vi følger naturligvis myndighedernes anvisninger i forbindelse med arrangementet.

Min. alder for rundvisning er 18 år.

Tilmeld dig rundvisningen her.

 

OBS! Vi gør opmærksom på, at alle deltager skal bære sko, vest og hjelm under hele rundvisningen, og det kan ske, man bliver udstyret med sko, der ikke lige er den perfekte størrelse.

Det tager vi med et smil!

Tidspunkt

Lørdag den 12. september kl. 11:00, 12:15 og 13:30 Rundvisningen varer ca. 45 min. Mødetid: ½ time før.

Sted

Comwell Copenhagen Portside Stubbeløbsgade (på hjørnet overfor byggeriet)

Arrangør

Comwell Copenhagen Portside Grambogård

Entré

Gratis, men rundvisningen kræver tilmelding

Date

August 24, 2020

Kategori

åbent hus, gratis, lørdag, mad