Live X

Nordsø Records

Nordsø Records byder indenfor til en aften i musikken, kunsten og kulturens tegn. Oplev vinylpresseriet, live koncert og kunst. Alt sammen skabt og præsenteret af lokale aktører.

Live X
Nordsøvej 8, 2150 Nordhavn
Lørdag 10.09,  19.00-23.00

Nordsø Records er stolte af endnu en gang at åbne deres døre op og invitere os ind i deres skattekammer af LP’er og pladespillere. Herudover vil aftenen også byde på en live act. 

 

Mød den 22-årige sanger og sangskriver MILA fra Christianshavn. Med inspiration fra Funk og Soul’s helt store aktører spiller MILA sig ind i et silkeblødt elektronisk RnB-univers, der rummer en soulet og moden vokal, beklædt med forførende harmonier. I 2021 udgav hun sin debut single ‘Make Room’, som allerede efter to uger ramte 20.000 streams. Du kan opleve MILA på livescenen kl. 20.30-21.15 med opvarmning af artist TBA kl. 19.30. 

 

Videokunstneren ACS vil akkompagnere med en eksperimenterende visuel performance, der vil give en overvældende sanselig oplevelse af lyd, farve, lys og bevægelse.  

 

Fra klokken 20.00 vil du kunne opleve sidste års 10 bedste kortfilm projiceret op på Nordsø Records bygningsfacade, der vil forvandle gaden til en bybiograf. Arrangeret af kortfilmfestivalen 60Seconds, der siden 2006 hvert år har udvalgt de bedste 1 minuts kunstfilm uden lyd og forvandlet Københavns vægge, bygningsfacader og gader til levende bybiografer. 

 

Glæd dig til en storslået, musikalsk og cinematisk aften med musik, visuel kunst og kolde forfriskninger til billige priser – hele aftenen både indenfor og uden foran Nordsø Records i Nordhavns smukke naturreservat. 

 

Nordsø Records er Danmarks første vinylpresseri beliggende ud på Nordhavnstippen. Bag vinylpresseriet står en sammenslutning af dedikerede musikelskere, der rådgiver, støtter og producerer vinylplader til nye og etablerede kunstnere. Læs mere om Nordsø Records og deres musikalske univers her