åben parade

Århusgadekvarteret

Vær med i en festlig kulturparade, der skaber bro mellem det traditionsrige Østerbro og innovative Nordhavn.

Byen
Vardegade 14, 2100 Østerbro 
Lørdag, 09.09, 14.00-17.30 

Åben Festival præsenterer for tredje år signatureventet Åben Parade. Åben Parade kalder alle aldre til at vise, hvad fantasi, fejring og fællesskab kan, når man er åben for det.

 

Man må meget gerne komme udklædt, men hvis tiden ikke er til det, så fortvivl ej; Vi har allieret os med både ansigtsmaler og ballondyr, ligesom at du selv kan duppe din håndflade i svampe med teatermaling i mange forskellige farver. Og så er vi ellers klar til at se en skov af farver (tag gerne tøj med, der kan tåle kreativ udfoldelse).

 

Åben Parade er en spektakulær oplevelse med musikere, styltegængere, akrobater, jonglører, klovne og dansere. Alle er velkomne til at gå med eller blot nyde underholdningen, når den passerer. Kom med, når vi gør vores bydel til noget helt særligt.

 

Åben Parade bevæger sig ned ad Århusgade lørdag d. 10. september med start ved Hans Egedes Kirke kl. 14.00.

 

 

Program

 

14.00-15.00: Klargøring v. Hans Egede Kirke: Udsmykning m. ansigts-, fingermaling og ballondyr.

 

15.00-16.00: Paraden bevæger sig v. Stylte-Signe og Zirkus Orchestra. Læs mere om Zirkus Orchestra her.

 

16.00-17.30: Afslutning Göteborg Plads v. Julian Maraboto trio: En musikalsk oase med piñata + danseworkshop.

 

Åben Paraden er i år støtten af Nordea Fonden og Sharing Copenhagen.

 

 

Tilgænglighed

Vi er optaget af at skabe størst mulig tilgængelighed, så alle føler sig set og velkomne. Hvis du har idéer til hvordan vi kan skabe bedre rammer eller et særligt behov skriv til: jonathan@kulturdistriktet.dk.

 

Åben parade bevæger sig langsamt og på ét plan omkring 1 km fra Hans Egedes Kirke i Østerbro til Göteborg Plads i Nordhavn. Vi vurderer paradens rute til at være stortset niveaufri. Både ved Hans Egedes Kirke og på Hamborg Plads er der bænke, man kan hvile sig på. Har du brug for handicapparkering, bedes du kontakte os senest dagen før. Skriv til: jonathan@kulturdistriktet.dk.