Åben Festival er din nye kulturfestival på Østerbro og i Nordhavn.

 

Åben Festival er sat i verden af en sammenslutning af kulturskabere, institutioner og virksomheder. Drømmen er at skabe en øjenåbnende festival i kulturbylivets navn og åbne op for alt det sjove, skæve og smukke, der opstår i mødet mellem kultur og mennesker.

 

Åben Festival er optimismen, der spirer i kølvandet på et lukket, virusramt forår. Det er symbolet på kulturens tilbagevenden på den levende scene – i overensstemmelse med alle nødvendige forbehold og med passende mængder håndsprit.

 

Åben Festival er en stræben efter at lære os selv og hinanden bedre at kende på tværs af lokalområdets spirende kulturliv. Men det er også en tilstand, der sætter kreativiteten i gang.

 

Åben Festival er en hyldest til mangfoldighed og overraskende møder. Festivalens arrangementer opstår i samarbejder mellem kulturaktører og modpoler. Det traditionsrige Østerbro og innovative Nordhavn danner rammen. Publikum, kunstnere, institutioner og virksomheder danner indhold. Bydelen er åben, og alle er inviteret med!

 

Første udgave af Åben Festival fandt sted i weekenden den 11.-13. september 2020.

Vi ses næste år!