Åben Festival – Østerbro og Nordhavns kulturfestival

 

Det traditionsrige Østerbro og innovative Nordhavn danner for anden gang rammen for Åben Festival i 2021. Publikum, kunstnere, institutioner og virksomheder danner indholdet. Bydelen er Åben. Alle er inviterede.

 

Åben Festival hylder mangfoldighed, kreativitet og overraskende møder på tværs af lokalområdets pulserende kulturliv. Og så er den kulturlyset for enden af søerne efter et langt virusramt 2020. Med alle nødvendige forbehold som håndsprit og afstand, markerer Åben Festivalen 2021 kulturens tilbagevenden til bydelen.

 

Festivalens arrangementer opstår i samarbejde mellem forskellige aktører. I 2020 var Åben Festivallen en succes. Kontraster fusionerede og nye fællesskaber, venskaber og kulturskabere så dagens lys. Se programmet fra 2020 her.

 

 

Åben Festival er arrangeret af Kulturdistriktet, der er en sammenslutning  af kulturskabere, institutioner og virksomheder. Åben Festival er den årlige fejring af kunst og kultur i gamle elegante Østerbro og i det moderne rå Nordhavn. Kom og vær med som publikum eller aktør d. 10.-12. sept. i 2021.