Babettes Gæstebud

Park Bio

Oplev den berømte historie af Karen Blixen om den franske mesterkok gengivet af skuespiller Anne Lilballe i rollen som vores verdensberømte storyteller Karen Blixen.

Kunst
Østerbrogade 79, 2100 København Ø 
Søndag 10.09, 15.00-16.30
Køb billet her

Oplev den berømte historie af Karen Blixen gengivet af skuespiller Anne Lilballe i rollen som vores verdensberømte storyteller Karen Blixen. Et intenst og nærværende møde!

 

Vi samles i caféen med et glas “skum” (Karen Blixens ord for champagne), skåler med Karen Blixen og hører den magiske fortælling om den franske mesterkok Babette, der flygter fra borgerkrigen i Paris og ender i det nordligste Norge hos to religiøse søstre, hvor hun sætter alt ind på at give menigheden en kulinarisk oplevelse, de aldrig glemmer.

 

En unik event der afsluttes med en artist talk med Anne Lilballe fra Skæbne Historier. Læs mere om hendes univers her: FB/Skæbne Historier og visioncraft.dk

 

Dørene åbner kl. 14.00, hvor Park Bios bar serverer kaffe, kolde drikke og “skum”.

Pris: 100 kr. Køb din billet her.

 

Obs. Der er ingen elevator i biografen. Foyeren er kun tilgængelig via trapper.

 

 

Tilgængelighed

Som en del af arkitekturårets program, er Åben Festival i år særligt optaget af at skabe størst mulig tilgængelighed og inklusion, så alle føler sig velkomne. Derfor arbejder vi på at mindske barrierne for deltagelse og øge oplevelsen af både fysisk, mental og social tilgængelighed. Såfremt arrangementet er tilgængeligt for alle – uanset funktionsevne – vil dette blive kommunikeret ud. Vi ønsker alle en god festival.

 

Tilgangsforhold Park Bio
x Lift / rampe / niveaufrit til indgang
x Handicaptoilet i bygningen eller handicaptoilet inden for 200 meter af bygningen
x Handicapparkering
✓ Gratis adgang for ledsager
✓ Mulighed for at spise / drikke på stedet
✓ Stole / bænke man kan hvile sig på
x Mulighed for alternativ deltagelse (ex. podcast, teams-deltagelse mm.)