City-natur

Kulturcenter Kildevæld

Kom og lav dit eget grafiske city-natur-tryk. En workshop for alle uanset alder og erfaringer.

Workshop
Bellmansgade 3C, 2100 Østerbro 
Søndag, 10.09, 11.00-13.00 

Kom og vær med til at skabe dit eget grafiske city-natur-tryk. På dagen inviterer vi alle til at gå på jagt efter en lille smuk natur-ting: måske et siv, en blomst eller et blad.

 

Kom helt tæt på naturen omkring Kildevæld Kulturcenter – samtidig med at du udfolder dig kreativt, når Det Mobile Akademi giver fif til at omsætte naturen til et grafisk tryk i deres city-natur-tryk workshop. Her vil du kunne skabe et sammensmeltet minde om Åben Festival og bynaturen, som du kan forevige i dit eget hjem. Logoerne og papiret, deltagerne trykker på, er layoutet med svagt tonet print af Kildevæld Kulturcenter. 

 

Bag Det Mobile Akademi står Lisbeth van Deurs og Ditte Toft Jacobsen, der er henholdsvis billedkunstner og kunsthistoriker. Deres mission er at lade andre opdage glæden ved at observere og sanse naturen, samt glæden ved grafisk tryk. Find mere om Det Mobile Akademi her.

 

Alle kan deltage uanset alder eller erfaring. Arrangementet er skabt af Det Mobile Akademi og Østerbro Bibliotekerne. 

 

 

Tilgængelighed

Som en del af arkitekturårets program, er Åben Festival i år særligt optaget af at skabe størst mulig tilgængelighed og inklusion, så alle føler sig velkomne. Derfor arbejder vi på at mindske barrierne for deltagelse og øge oplevelsen af både fysisk, mental og social tilgængelighed. Såfremt arrangementet er tilgængeligt for alle – uanset funktionsevne – vil dette blive kommunikeret ud. Vi ønsker alle en god festival.

 

Tilgangsforhold Kildevæld Kulturcenter
✓ Lift / rampe / niveaufrit til indgang
✓ Handicaptoilet i bygningen eller handicaptoilet inden for 200 meter af bygningen
✓ Handicapparkering
✓ Gratis adgang for ledsager
✓ Mulighed for at spise / drikke på stedet
✓ Stole / bænke man kan hvile sig på
x Mulighed for alternativ deltagelse (ex. podcast, teams-deltagelse mm.)