EMI WIDE (support Jaydev)

Nordsø Records

Kom og lad os sammen fejre Nordsø Records fødselsdag med WIDE koncert og support Jaydev, DJ, plade- og Hifi salg og meget mere.

Musik
Nordsøvej 8, 2100 Nordhavn 
Fredag, 08.09, 12.00-open end / Lørdag, 09.09, 11.00-15.00

 

Nordsø Records holder 7 års fødselsdag, som fejres til Åben Festival med koncert med WIDE og support Jaydev. Derudover er der åben med fødselsdagssalg i Nordsø Records fabrik, hvor du får mulighed for at jagte gode tilbud blandt grammofonplader og Hi-Fi. Fabrikken er åben fra kl. 12 fredag og indtil sent, hvor dagen afsluttes med koncerterne samt DJ før og efter koncerterne. Der kan købes grillpølser med brød og panini.

 

EMI WIDE

Med stærke produktioner og en oprørsk energi, inspireret af kvindelige artister som Upsahl og Tove Lo, træder EMI WIDE ind på den danske musikscene med en unik og autentisk lyd. Hendes ærlige tekster og fængende melodier skaber tilsammen et helstøbt univers, og med sine seneste udgivelser har den 25-årige sanger og sangskriver bevist sit talent for at skabe omkvæd, der er lige så smittende som de flygtige romancer, hun synger om.

 

Jaydev 

Den Dansk/Indiske artist Jaydev er et frisk pust i Hip/Hop og R&B verdenen. Hans opvækst i København har været splittet mellem to kulturer, hvorfra han henter inspiration og skaber sange, der er hårdtslående, insisterende iørefaldende og fyldt med rå følelse. Jaydev er stærkt præget og inspireret af 90’er R&B, og hans musik minder ofte om æraens karisma.

 

Læs mere om eventet af Nordsø Records her