Interkulturel koncert: En fælles drøm

Unitarisk Kirke

Unitarisk Kirkesamfund og Shir Hatzafon arrangerer i fælleskab en koncert, som omhandler åbenhed og frihed. Glæd dig til at høre musik af blandt andre, Pete Seger, Grieg og Bartók. 

Musik
Dag Hammarskjölds Allé 30, 2100 Østerbro
Søndag, 10.09, 15.00-16.30
Find din billet her

En spændende og unik blanding af klassisk musik, jazz og folkesang med unitariske
komponister Edvard Grieg og Bela Bartok jødiske komponister Fanny Mendelssohn, Gideon Klein, Rodion Shchedrin og Arthur Buchman, jazz melodier skrevet af jødiskemusikere og folkesange af Pete Seeger, som var unitar. Et program for alle!

 

Koncerten er en fælles drøm af den Unitariske Kirkesamfund, Shir Hatzafon, og Østerbro Koncertforening, som alle tre bor i Unitarernes Hus. Vi åbner op i festivalens ånd og lader huset med dets særprægede arkitektur være rammen om koncerten. Kom og nyd musik for alle i den bemærkelsesværdige akustik i denne meget bevarelsesværdige bygning.

 

Her vil være lejlighed til at nyde både Carl Brummers arkitektoniske mesterværk og den helt særlige akustik, som kirkesalen i Unitarernes Hus byder på.

Unitarernes Hus på Dag Hammarskjölds Allé er en af Østerbros mest markante bygninger. Og så er den hjemstedet for flere kulturelle og religiøse fællesskaber. Således har arkitekten Carl Brummer, der var arkitekten bag den nu næsten 100-årige bygning, været med til at skabe rammerne for et rigt kulturelt liv og for værdifulde partnerskaber.

 

Find din billet her. (Pris: 125 kr; børn, unge under 25 og studerende: 25 kr)

Dørene åbner kl. 14.30 og koncerten starter kl. 15.00. 

Begivenheden er ikke handicapvenlig. 

 

 

Tilgængelighed

Som en del af arkitekturårets program, er Åben Festival i år særligt optaget af at skabe størst mulig tilgængelighed og inklusion, så alle føler sig velkomne. Derfor arbejder vi på at mindske barrierne for deltagelse og øge oplevelsen af både fysisk, mental og social tilgængelighed. Såfremt arrangementet er tilgængeligt for alle – uanset funktionsevne – vil dette blive kommunikeret ud.

Vi ønsker alle en god festival.

 

Tilgangsforhold Unitarisk Kirke
x Lift / rampe / niveaufrit til indgang
x Handicaptoilet i bygningen eller handicaptoilet inden for 200 meter af bygningen
✓ Der er teleslynge for folk med nedsat hørelse.
? Handicapparkering
? Gratis adgang for ledsager
? Mulighed for at spise / drikke på stedet
✓ Stole / bænke man kan hvile sig på
x Mulighed for alternativ deltagelse (ex. podcast, teams-deltagelse mm.)