FLOWER DROP

Den Frie Udstillingsbygning

Oplev det gavmilde og smukke performanceværk, FLOWER DROP af billedkunstneren Molly Haslund, når hun med udgangspunkt fra Oslo Plads vil bevæge sig gennem Østerbro for at ende ved Østre Elværk til Åben Festivals officielle åbning.

Performance 
Oslo Plads 1, 2100 Østerbro 
Fredag, 09.09, 15.00-16.00 

Den danske billedkunstner Molly Haslund arbejder på tværs af medier og strategier, fra performance over skulptur til musik og tekst. Hun er optaget af vores fælles historie, sociale miljøer og nuet og undersøger i sin praksis, hvordan vi som individer forholder os til hinanden, og hvordan fysiske omgivelser, situationer, normer, hierarkier og kropssprog påvirker os som mennesker. 

 

Hendes performanceværk FLOWER DROP er blevet vist flere forskellige steder, heriblandt Folkemødet på Bornholm og i Amager Centret. Værket ændrer karakter fra gang til gang i forhold til det specifikke sted og tidspunkt. På den måde er hendes værk aldrig løsrevet fra den specifikke kontekst men blander sig i byrummets liv og mennesker, og der opstår et spontant møde mellem kunstner og publikum. 

 

Haslund er uddannet fra Det Kongelige Danske Kunstakademi i København og Glasgow School of Art i Skotland og har udstillet i både Danmark og internationalt, heriblandt Glasgow, London, Berlin, Munich, New York, Philadelphia og Kyoto. 

 

Læs mere om Molly Haslund her

 

Tak til Den Frie Udstillingbygning og Tableau for at levere de farvestrålende blomster.