FRIISLAND LIVE

Friisland Center for Performancekunst

International performanceaften på Friisland Center for Performancekunst og ved havet. For alle aldre.

Kunst
Kattegatvej 39, 2150 Nordhavn
Fredag, 08.09, 19.00-22.00

Bliv taget med på en rejse gennem alternative universer, når Friisland Center for Performancekunst danner rammen for et performanceforedrag om ulve af Maria Lepistö (SE/DK). Det er en del af projektet “The Animals Were Never Alone III”, der kan opleves på Friisland i perioden 23.8.-30.9. Samme aften kan man også møde den tyske kunstner Johannes Deimling, der viser en performance ved havet med titlen “The Dance of the Receptors”.

 

Friisland er et kunstcenter i det yderste Nordhavn mellem Tunnelfabrikken og Nordhavnstippen. Centret er grundlagt af Live Art Danmark, som har organiseret, formidlet og dokumenteret performancekunst siden 2004.

 

Læs mere om Friisland her.

 

Tilgængelighed

Som en del af arkitekturårets program, er Åben Festival i år særligt optaget af at skabe størst mulig tilgængelighed og inklusion, så alle føler sig velkomne. Derfor arbejder vi på at mindske barrierne for deltagelse og øge oplevelsen af både fysisk, mental og social tilgængelighed. Såfremt arrangementet er tilgængeligt for alle – uanset funktionsevne – vil dette blive kommunikeret ud. Vi ønsker alle en god festival.

 

Tilgangsforhold Friisland
✓ Lift / rampe / niveaufrit til indgang
✓ Handicaptoilet i bygningen eller handicaptoilet inden for 200 meter af bygningen
✓ Handicapparkering
✓ Gratis adgang for ledsager
✓ Mulighed for at spise / drikke på stedet
✓ Stole / bænke man kan hvile sig på
x Mulighed for alternativ deltagelse (ex. podcast, teams-deltagelse mm.)