Fyraften: Netværk og Naturvin

Villa Kultur

Klar til fyraften? Villa Kultur slår havedørene op til den rustikke herskabsvilla på Krausesvej 3 og inviterer både nye og gamle venner af huset til et frisk take på vores alle sammens fredag eftermiddag. 

Networking
Krausesvej 3, 2100 Østerbro 
Fredag, 09.09, 16.00-19.00 

Med kolde bobler, sprøde toner og skarpe gæster byder vi kulturens selvstændige, iværksættere og alle midt imellem indenfor til en inspirerende eftermiddag i smukke omgivelser.

 

Vi runder arbejdsugen af med et kulturelt input fra tre spændende aktører på den københavnske kulturscene. Under overskriften ‘umage par’ vil de hver især præsentere et projekt, som viser nye, originale og overraskende retninger for kulturlivet. Baren serverer kølig naturvin fra start til slut, mens husets DJ sørger for at sparke weekenden godt i gang. Kom og vær med til at fejre fyraften.

 

Villa Kultur er en non-profit medlemsforening stiftet i 2017 og placeret i en gammel herskabsvilla på Krausesvej i København. Villaen fungerer både som arbejdsfællesskab for kulturprofessionelle, venue for talenter og kreative erhverv og som talerør for foreningens medlemmer og målgruppe.

 

Læs mere om Villa Kultur her