Høstweekend

Hans Egedes Kirke

Igen i år afholder Hans Egedes Kirke en dejlig høstweekend med fokus på bæredygtighed, gode råvarer samt diverse workshops og aktiviteter. Alle kan deltage!

Byen
Vardegade 14, 2100 København Ø
Lørdag 09.09, 10.00-16.00 og søndag 10.09, 11.00-19.00
Køb billet her

Kom med til høstweekend, når Hans Egede – i traditionens tro – stiller sit formidable kirkerum til rådighed og danner rammen for kunsten og kulturens udfoldelse. Hele weekenden vil være tanket op med sanselige og smagfulde oplevelse for krop og sind for både børn og voksne.

 

Oplev foredrag, smag på friskpresset æblejuice eller gå på opdagelse i et væld af økologiske grøntsager, der sælges til fordelagtigepriser – under åben himmel foran kirken. Hele festivitasen rundes af søndag til fællesspisning, når Hans Egede disker op med et rigt måltid til alle.

 

Glem heller ikke, at det er fra Hans Egedes Kirke, at Åben Paraden starter om lørdagen kl. 14.00, hvor vi vil bevæge os hele vejen gennem Århusgade og sætte farver på vores bydel.

 

Se weekendens program og køb billet til fællesspisning her.

 

Tilgængelighed

Som en del af arkitekturårets program, er Åben Festival i år særligt optaget af at skabe størst mulig tilgængelighed og inklusion, så alle føler sig velkomne. Derfor arbejder vi på at mindske barrierne for deltagelse og øge oplevelsen af både fysisk, mental og social tilgængelighed. Såfremt arrangementet er tilgængeligt for alle – uanset funktionsevne – vil dette blive kommunikeret ud. Vi ønsker alle en god festival.

 

Tilgangsforhold Hans Egedes Kirke
✓ Lift / rampe / niveaufrit til indgang
✓ Handicaptoilet i bygningen eller handicaptoilet inden for 200 meter af bygningen
? Handicapparkering
✓ Gratis adgang for ledsager
✓ Mulighed for at spise / drikke på stedet
✓ Stole / bænke man kan hvile sig på
x Mulighed for alternativ deltagelse (ex. podcast, teams-deltagelse mm.)