Julian Maraboto x Handmade Piñata

Hamborg Plads

Oplev den erfarne mexicanske musiker, når hans rytmer og temaer tager dig til alt fra rock, cumbia, blues og mexicansk ranchera. Alt imens du i den helt rigtige stemning, kan prøve kræfter med en ægte håndlavet mexicansk piñata. 

Koncert 
Hamborg Plads, 2100 Østerbro
Lørdag, 10.09, 16.00-17.00 

Julian Maraboto er fra Mexico og bosiddende i Danmark, hvorfra han repræsenterer sit solo projekt samt den multikulturelle gruppe Los Fuegos, der i 2014 var nomineret til Danish Music Award som Årets Live Navn i World-kategorien.

 

Hans stil rejser gennem rytmer og temaer, fra rock til cumbia, gennem blues og til mexikansk ranchera.

 

Hans stemme er stærk og indlevende og teksterne er en afspejling af de multikulturelleerfaringer, som hans mange rejser mellem Mexico og Danmark har budt på og hvor det centrale spørgsmål er integrationen af kulturer i en verden hvor der er hårdt brug for respekt mellem samfund og accept af forskellige sociale, politiske og religiøse ideer.

 

Til de mexicanske toner kan man også opleve et stykke mexicansk kulturtradition, når et af Maria Del Aguila fra Handmade Piñatas, flotte håndlavede piñatas vil pryde Hamborg Plads. Hvem ved hvad der gemmer sig inde i piñataen? 

 

Maria har mere end 15 års erfaring i kunstarten, og du kan læse mere eller bestille din egen her