Sowing the Seeds of love

Kenneth Balfelt Team // Johan August

Se de mange observationer, analyser og idéer til indsatsområder om præsentationspres og stress blandt unge studerende i Danmark i den ikoniske Østerbro Perle – Østre Elværk.

Præsentation af kunstnerisk undersøgelse
Øster Allé 6, 2100 Østerbro 
Fredag, 09.09, 16.00-18.00

Tid og rammer til egentlig læring, tryghed blandt de studerende og en studieadministration der skaber forudsigelighed. Det er blot nogle af de forslag Kenneth Balfelt Team og Johan August kommer med på baggrund af deres kunstneriske udviklingsforløb med fokus på præstationspres og stress blandt unge studerende i Danmark.

 

I maj-juni 2022 arbejdede Kenneth Balfelt Team og Johan August for åbent tæppe på den socialt engagerende udstilling Sowing the Seeds of Love i gården på Kunsthal Charlottenborg. I et samarbejde med studerende og undervisere på KPs læreruddannelse på Campus Carlsberg har de gennemført dialoginterviews, analyser, refleksioner, besøg på skolen og workshops om stress og præstationspres blandt unge studerende.

 

“På baggrund af vores mange samtaler med studerende, undervisere, eksperter og besøgende på kunsthallen kan vi se, at der ikke er et quick fix når det kommer til stress og præstationspres blandt unge studerende. Det er blevet kaldt “de 1000 snitsårs død”, fordi der er så mange og komplekse kilder til stress i de studerendes hverdag” fortæller Kenneth Balfelt om projektet.  

 

De mange observationer, analyser og idéer til indsatsområder til forandringer har kunstnerne samlet i en række anbefalinger som præsenteres i Østre Elværk.

 

Kl. 17 vil vil Kenneth Balfelt og Johan August holde en artist talk, hvor du kan høre om deres kunstneriske proces og tankerne bag projektet. 

 

Kenneth Balfelt Team arbejder med byer og mennesker fra en kunstnerisk platform. I alle deres projekter arbejder de med involvering, samproduktion, de større sammenhænge, etik og deres egne udviklede metoder for at skabe størst mulig kvalitet. De brænder for, at der i byer og byudviklingen skabes plads til og metoder for at inkludere udsatte grupper i samfundet.

 

Læs mere om Kenneth Balfelt Team her