Koncert

Esben Munk

Esben Munk tager sin guitar frem og spiller live-koncert om søndagen på Trianglen.

Musik
Gruspladsen ved Trianglen, 2100 Østerbro 
Søndag, 10.09, 13.00-14.00

Gennem sine dansksprogede sange lader Esben Munk tankerne flyde ud på gulvet, samler dem op og behandler dem poetisk gennem en højlydt undren om samfundet, længslen og eskapismen i den lille flugt.

 

På debutalbummet ‘HØJLYDT UNDREN’ berører Esben Munk forskellige observationer, tendenser og tanker fra sit eget perspektiv og med en gennemgående reflekterende tilgang. Temaerne spænder fra en reaktionær granskning og udfordring af vores opstillede samfundsmekanismer, refleksioner omkring os menneskers hang til festen, men også mere nære og følsomme tematikker som svigt, savn og længslen efter tosomhed og kærlighed.

 

Tidligere udgivelser er blevet velmodtaget af danske medier med en GAFFA præmiere af ‘Kig Nu Op’, flere anbefalinger og opbakning fra både P3, P4 og på P6 BEAT som ‘Ugens Kanon’. Radiovært på P3, Nicolas Kawamura, fortalte følgende om sangen ‘Frygt’: »Det er ligesom Minds of 99 – bare med ekstra meget benzin på«.

 

Foto af 280.dk

 

 

Tilgængelighed

Som en del af arkitekturårets program, er Åben Festival i år særligt optaget af at skabe størst mulig tilgængelighed og inklusion, så alle føler sig velkomne. Derfor arbejder vi på at mindske barrierne for deltagelse og øge oplevelsen af både fysisk, mental og social tilgængelighed. Såfremt arrangementet er tilgængeligt for alle – uanset funktionsevne – vil dette blive kommunikeret ud. Vi ønsker alle en god festival.

 

Tilgangsforhold Gruspladsen ved Trianglen
✓ Lift / rampe / niveaufrit til indgang
✓ Handicaptoilet i bygningen eller handicaptoilet inden for 200 meter af bygningen
✓ Handicapparkering
✓ Gratis adgang for ledsager
✓ Mulighed for at spise / drikke på stedet
✓ Stole / bænke man kan hvile sig på
x Mulighed for alternativ deltagelse (ex. podcast, teams-deltagelse mm.)