Kultur og Fritid Ø

Østerbrohuset

Kom og mød Kultur og Fritid Ø i Østerbrohuset. Hør og spørg om deres arbejde med Østerbrohuset, Den Grønne Plads, den kommende nærgenbrugsstation og meget mere.

Meetup
Århusgade 103, 2100 Østerbro 
Fredag, 09.09, 11.00-15.00 

Fra 2023-2025 etableres en midlertidig og alternativ nærgenbrugsstation, og Østerbrohusets forplads vil i de kommende år omdannes til at rumme nye aktiviteter, grønne arealer og forsamlingsmuligheder. Kultur og Fritid Ø glæder sig til at drøfte jeres ønsker og behov til pladsen, og håber at I vil komme forbi med ideer og input.

 

Den Grønne Plads

Gennem foråret og sommeren 2022 har en række borgere passet plantekasser, plantet blomster og buske rundt omkring på pladsen, og i det hele taget begrønnet det lille område. Kom og mød nogle af dem, og hør om det eventuelt kunne være noget for dig at være med i.

 

Kultur og Fritid Ø

Vi er idræt, leg og bevægelse. Litteratur, læsning og læseglæde, og kultur, fællesskaber og virkelyst – alt sammen forankret på Østerbro og Nordhavn, som den lokale del af kultur- og fritidsforvaltningen. Kom og få en snak med os om, hvad der rører sig i bydelene.