Kunst for børn og familier

FOYERcontemporary

Kom og gå på opdagelse i FOYERcontemporary’s aktuelle kunstudstillings univers, og udfold jer kreativ sammen.

Workshop
Østerbrogade 79, 2100 Østerbro
Lørdag, 9. september, 13.00-15.00
Gratis

Kom og gå på opdagelse i udstillingens aktuelle kunstner, Sif Hedegaards fantastiske univers der tager afsæt i de udstillede kåber.  Vi er nysgerrige på det der opleves, sætter ord på sammen og åbner op for den kreative proces med denne dialog.

FOYERcontemporary’s børneworkshop POPCORN popper ideer med børnene sammen med kunstformidleren med samtidskunsten som centrum for samtaler i børnenes øjenhøjde.

Der er mulighed for at arbejde med et fælles projekt som bliver udstillet i Park Bio’s Foyer eller arbejde med din egen kreative idé på papir.

Der vil være tilgængeligt materiale som tager afsæt i materialer som kunstneren har brugt til sine værker, herunder genbrugs plast, tråd, knapper, papir, tusch, stof.

Kom og vær med og sæt dit aftryk på kunsten. Alle aldre er velkomne.

 

Læs mere om FOYERcontemporary her.

 

 

Tilgængelighed

Som en del af arkitekturårets program, er Åben Festival i år særligt optaget af at skabe størst mulig tilgængelighed og inklusion, så alle føler sig velkomne. Derfor arbejder vi på at mindske barrierne for deltagelse og øge oplevelsen af både fysisk, mental og social tilgængelighed. Såfremt arrangementet er tilgængeligt for alle – uanset funktionsevne – vil dette blive kommunikeret ud. Vi ønsker alle en god festival.

 

Tilgangsforhold Park Bio
x Lift / rampe / niveaufrit til indgang
x Handicaptoilet i bygningen eller handicaptoilet inden for 200 meter af bygningen
x Handicapparkering
✓ Gratis adgang for ledsager
✓ Mulighed for at spise / drikke på stedet
✓ Stole / bænke man kan hvile sig på
x Mulighed for alternativ deltagelse (ex. podcast, teams-deltagelse mm.)