Loppemarked

Byens Lopper

Kom og besøg Byens Lopper, som er et lidt anderledes loppemarked!

Byen
Trianglen, 2100 Østerbro 
Søndag, 10.09, 11.00-16.00

Byens Lopper er det nye genbrugs- og vintagekoncept i København, som er mere end et almindeligt loppemarked med uendelige rækker af tøj.

Udover loppestande, vil du blandt andet kunne opleve repair stande, hvor du kan få repareret tøj og tekstiler, som du selv medbringer hjemmefra eller finder på markedet. De yngste og deres forældre vil blive glad for børnehjørnet, der bæredygtige eller kreative workshops, samt magi f.eks. håndlæsning eller tarotkortlæser.

Byens Lopper ønsker at bidrage til en grønnere måde at forbruge på, i rammer, der samler mennesker på tværs af alder, køn og klasse når de indtager gruspladsen ved Trianglen på Åben Festivals sidste dag.

 

Læs mere om Byens Lopper her.

 

 

Tilgængelighed

Som en del af arkitekturårets program, er Åben Festival i år særligt optaget af at skabe størst mulig tilgængelighed og inklusion, så alle føler sig velkomne. Derfor arbejder vi på at mindske barrierne for deltagelse og øge oplevelsen af både fysisk, mental og social tilgængelighed. Såfremt arrangementet er tilgængeligt for alle – uanset funktionsevne – vil dette blive kommunikeret ud. Vi ønsker alle en god festival.

 

Tilgangsforhold Gruspladsen ved Trianglen
✓ Lift / rampe / niveaufrit til indgang
✓ Handicaptoilet i bygningen eller handicaptoilet inden for 200 meter af bygningen
✓ Handicapparkering
✓ Gratis adgang for ledsager
✓ Mulighed for at spise / drikke på stedet
✓ Stole / bænke man kan hvile sig på
x Mulighed for alternativ deltagelse (ex. podcast, teams-deltagelse mm.)