Lyskunstworkshop

Jakob Kvist / Flækken

Vil du lære om lyskunst og hvordan man skaber kunst i det offentlige rum? Alle kan være med, det er gratis og ingen tilmelding nødvendig.

Workshop
Flækken, Kattegatvej 2, 2150 Nordhavn 
Lørdag, 09.09, 10.00-15.00

I samarbejde med Flækken afholder lyskunstner Jakob Kvist workshop på Flækken, et nyt ungekulturrum i Nordhavn, hvor du skal være med til at udsmykke vinduer med farvefolier der oplyses af solen. Vi inviterer alle med en interesse i kunst og farver som gerne vil lære mere om forskellige arter af lys og hvordan det kan være med til at skabe smukkere og samtidig tryggere rammer til alle. Workshoppen foregår i tidsrummet 10-15 og det er gratis at deltage.

 

Læs mere om Jakob Kvists arbejde her.

 

Tilgængelighed

Som en del af arkitekturårets program, er Åben Festival i år særligt optaget af at skabe størst mulig tilgængelighed og inklusion, så alle føler sig velkomne. Derfor arbejder vi på at mindske barrierne for deltagelse og øge oplevelsen af både fysisk, mental og social tilgængelighed. Såfremt arrangementet er tilgængeligt for alle – uanset funktionsevne – vil dette blive kommunikeret ud. Vi ønsker alle en god festival.

 

Tilgangsforhold Flækken
✓ Lift / rampe / niveaufrit til indgang
? Handicaptoilet i bygningen eller handicaptoilet inden for 200 meter af bygningen
✓ Handicapparkering
✓ Gratis adgang for ledsager
? Mulighed for at spise / drikke på stedet
✓ Stole / bænke man kan hvile sig på
x Mulighed for alternativ deltagelse (ex. podcast, teams-deltagelse mm.)