Martin Brachér

EDDA Studio

Oplev den unge danske billedkunstners, Martin Brachér, værker hos EDDA Studio.

Udstilling
Århusgade 131, 2150 Nordhavn 
Fredag, 09.09, 09.00-17.00 og lørdag, 10.09, 10.00-14.00

Kunsten blev et frirum for krig og forpligtelser for Brachér, der før i tiden var ansat i forsvaret og begyndte at male forud for en mission i Mali. I dag er kunsten blevet hans levevej.

 

Martin Brachér (1995) er en ung dansk billedkunstner, som tilbage i 2015 forud for en mission til Mali begyndte at male, mens han var ansat i forsvaret. Kunsten blev et frirum han kunne slappe af i og glemme alt om krig, forpligtelser over for militæret og familien. Kort tid efter han begyndte at male blev den mission, han havde trænet op til aflyst.

 

Han har tidligere udstillet på Dansk Arkitektur Center til fordel for Dansk Flygtningehjælp. Her udstillede han det interaktive kunstværk ’Make ART Not War’, skabt af et amerikansk T33 Lockheed jetfly.

 

EDDA Studio skriver om udstillingen: 

“Under de seneste års samfundsmæssige dødvande har Martin skabt kunst på højtryk i sit atelier i Nordsjælland. Showroomet EDDA Studio hylder derfor den autodidakte kunstforms diversitet ved at være det første fysiske rum, der åbner dørene til hans abstrakte univers.” 

 

Fordyb dig i hans kunstneriske univers her og her

 

EDDA Studio er et showroom for designere og kunstnere. Med EDDA Studio skaber vi et rum, hvor både etablerede og upcoming brands kan udstille deres designs i vores inspirerende univers i Nordhavn. 

 

Læs mere om EDDA Studio her