Messian Quartet Copenhagen

Unitarisk Kirkesamfund

Kom med til Østerbro Koncertforenings 20-årsjubilæumskoncert, hvor symfonisk storhed sammensmeltes med kammermusikalsk intimitet. 

Musik
Dag Hammarskjölds Allé 30, 2100 Østerbro
Fredag, 08.09, 19.30-21.30
Køb billet her

Tag med på en musikalsk vandring, når Messiaen Quartet Copenhagen spiller den nye sæson velkommen til Østerbro Koncertforenings 20-års jubilæum. Programmet byder blandt andet på Franz Schuberts romantiske klaversonater og Karl Fiorini Kvartet i Unitarisk Kirkesamfunds formidable kirkerum på Østerbro!

 

Begejstring, charme, og sjælelig inderlighed er det der bedst beskriver Messiaen Quartet Copenhagen. MQC er drivende dynamo i det pulserende musikerkollektiv “Østerbro Koncertforening” i København. Her udklækkes nye ideer til outreach og mødet mellem musiker og lytter. Samtidigt turnerer ensemblet regelmæssigt i både Europa og Asien.

 

Dørene åbner kl. 19 og koncerten starter kl. 19.30.

 

Program

Franz Schubert: Klavertrio i Bb-dur Karl

Fiorini: Kvartet György

Ligete: Sonate for solocello

 

Billetter fra 75 -150 kr. Find din billet her. 

 

Tilgængelighed

Som en del af arkitekturårets program, er Åben Festival i år særligt optaget af at skabe størst mulig tilgængelighed og inklusion, så alle føler sig velkomne. Derfor arbejder vi på at mindske barrierne for deltagelse og øge oplevelsen af både fysisk, mental og social tilgængelighed. Såfremt arrangementet er tilgængeligt for alle – uanset funktionsevne – vil dette blive kommunikeret ud. Vi ønsker alle en god festival.

 

Tilgangsforhold Unitarisk Kirke
x Lift / rampe / niveaufrit til indgang
x Handicaptoilet i bygningen eller handicaptoilet inden for 200 meter af bygningen
? Handicapparkering
? Gratis adgang for ledsager
? Mulighed for at spise / drikke på stedet
✓ Stole / bænke man kan hvile sig på
x Mulighed for alternativ deltagelse (ex. podcast, teams-deltagelse mm.)