MotherTongue

The Deer and Rabbits Creative Studio

MotherTongue er en samling af 5 forskellige, tosprogede one-person forestillinger med en kasse som scene.

Kunst
Øster Søgade 38, kld tv, 2100 Østerbro
Alle dage, 18.00-21.00 

MotherTongue er en samling af 5 forskellige tosprogede one-person forestillinger. Skuespillerne optræder på en scene i form af en kasse. 

 

Projektet er baseret på en række interviews fra 2019 – ledet af fem forskellige udlandske skuespillere, som bor i Danmark. Hvert interview blev afholdt i deres respektive modersmål sammen med andre udlændinge bosat i Danmark. Interviewsene belyser et mangefold af kulturidentiteter og åbner op for en samtale om de gode og knap så gode oplevelser ved at udskifte sit hjem og vante omgivelser med et nyt liv i København. Alle samtalerne er vævet sammen i fem unikke teaterstykker, der hver udfolder fortællinger fra en expats liv i Danmark. 

 

Hver forestilling bliver spillet på engelsk og på det respektive modersmål.

 

MotherTongue er iscenesat og skabt af Candace (CA), som er en fysisk teaterkunstner, bosat i Alberta i Canada. Candace er uddannet fra The Commedia School i København – et international akademi for fysisk teater, grundlagt af Ole Brokke og Carlo Mazzone i 1978. Skolen er baseret på undervisningsmetoder af Jaques Lecoq, Carlo Mazzone og Moshe Feldenkrais. 

 

Køb billet forestillingerne her – billetter kan også købes i døren eller på MobilePay: 6899FB

Læs mere om forestillingerne på Facebook her.

Læs mere om MotherTongue projektet her.

 

Tilgængelighed

Som en del af arkitekturårets program, er Åben Festival i år særligt optaget af at skabe størst mulig tilgængelighed og inklusion, så alle føler sig velkomne. Derfor arbejder vi på at mindske barrierne for deltagelse og øge oplevelsen af både fysisk, mental og social tilgængelighed. Såfremt arrangementet er tilgængeligt for alle – uanset funktionsevne – vil dette blive kommunikeret ud. Vi ønsker alle en god festival.

 

Tilgangsforhold The Deer and Rabbits Creative Studio
x Lift / rampe / niveaufrit til indgang
x Handicaptoilet i bygningen eller handicaptoilet inden for 200 meter af bygningen
x Handicapparkering
? Gratis adgang for ledsager
? Mulighed for at spise / drikke på stedet
✓ Stole / bænke man kan hvile sig på
x Mulighed for alternativ deltagelse (ex. podcast, teams-deltagelse mm.)