Rundvisning

ØsterGRO

Kom og besøg Danmarks første taglandbrug – ØsterGRO og få en hel særlig rundvisning med fokus på, hvordan de startede og hør filosofien og bæredygtighedstanken bag den grønne oase.

Rundvisning
Æbeløgade 4, 2100 København 
Lørdag og søndag, 10-11.09, 15.00-16.00
Entré / Tilmeld dig her

Oplev haven og se hvordan de kan have en restaurant med nul madspild samt besøg deres høns og kaniner. Alt imens I får lov til at smage på et glas dejligt naturvin fra haven. Glæd dig til en perfekt eftermiddag i den grønne oase midt i København!

 

ØsterGRO er den første tagfarm i Danmark og startede i 2014. Siden da har de udvidet sig med en restaurant – Gro Spiseri – samt med skandinaviens største urbane landbrug ude på Refshalsøen – Øens have.

 

Hele arrangementet koster 200 kr. inkluderet et glas naturvin. Tilmeld dig her 

 

Bæredygtighed er nøgleordet i ØsterGROs tankesæt, og inddragelse, formidling og oplevelser er midlet. Visionen er at gøre byen grønnere, økosystemer mindre fremmede, samt at udbrede lokale fællesskaber omkring mad og økologi. ØsterGRO er en platform for vidensdeling, en appetitvækker for store som små, en grøn oase midt i betonjunglen, hvor vi kan inspirere hinanden til en mere bæredygtig levevis.