Out of The Blue

Århusgadekvarteret

Afdæk sjælen i havnen – en teatralsk gåtur rundt i Nordhavn. Opdag dens skjulte perler, snakkende måger og solkyssede havfruer.

Kunst
Århusgadekvarteret, 2150 Nordhavn
Lørdag, 09.09, 18.30-21.00 
Køb billet her

Afdæk sjælen i havnen – en teatralsk gåtur rundt i Nordhavn. Opdag dens skjulte perler, snakkende måger og solkyssede havfruer for en dag med uforglemmelige minder fra havnen – inspireret af Københavnernes egne oplevelser.

 

Sandra vil tage dig med på en rejse – en guidet tur gennem Nordhavn og dets unikke vandfrontsarkitektur, betagende udsigter og luksuriøse faciliteter. Men Sandras historie om havnen er ikke den eneste – der er mange andre, der venter på at blive fortalt. Vil turen forløbe glat, eller vil en usynlig kraft gribe ind?

 

Out of The Blue hylder Nordhavns skiftende landskab og i en teatralsk performance udfolder små fortæller af Københavnerne og deres havn, inspireret af virkelige oplevelser fra mere end halvtreds lokale beboere.

 

Forestillingens varighed er cirka 2 timer. Billetter koster 150-200 kr. Book online her

En produktion af Assemble Theatre Collective.

 

Dette er et udendørs arrangement, hvor publikum vil gå fra sted til sted. Samlet gåtid er cirka 45 minutter med 10-15 minutters pauser mellem scenerne.

 

Vejr:

Forestillingen vil ikke blive aflyst på forhånd i tilfælde af dårligt vejr. Udsættelse eller aflysning på grund af dårligt vejr besluttes ved starten af forestillingen.

 

Team:

Instruktør: Carol Hayes

Samarbejdspartnere: Ellen Paulig, Miriam Röstlinger Goldkuhl

Koreografi: Alice Presencer

Forfatter: Katinka Hurvig Møller

Lyd: Sound By The Sound

Tegnsprogstolkning: Bo Hårdell og Ida Lund

Forskning og produktion: Sarah Faber, Caroline Oldham, Birgitte Brogaard

PR: Roger LeBlanc

 

Dette projekt er støttet af Østerbro Lokaludvalget, World Capital of Architecture og Kulturdistriktet og er skabt i samarbejde med PB43, Sound by the Sound og Miljøpunkt Østerbro.

 

Tilgængelighed

Vi ønsker at gøre forestillingen tilgængelig for så mange mennesker som muligt. Assemble Theatre Collective har en video af ruten, som du kan se på forhånd. Ønsker du at se videoen eller har andre spørgsmål til dette arrangement, bedes du kontakte Assemble Theatre Collective direkte. Send en mail til assembletheatrecollective@gmail.com.