Performance Hours

Portland Towers

I samarbejde med Den Tyske Ambassade byder Kulturdistriktet for anden gang velkommen i en af Nordhavns mest ikoniske bygninger med en bjergtagende udsigt over Øresund.

Byen
Göteborg Plads 1, 2150 Nordhavn 
Lørdag, 09.09, 17.00-20.00
Køb billet her

I samarbejde med Den Tyske Ambassade byder Kulturdistriktet for anden gang velkommen i en af Nordhavns mest ikoniske bygninger med en bjergtagende udsigt over Øresund.

 

Det er derfor med stolthed, at du inviteres til Performance Hours i Portland Towers – en eksklusiv begivenhed og midlertidig suspension af hverdagens antagelser.

 

Til Performance Hours i Portland Towers bydes du velkommen til tonerne af Danmarks mindste harmonika. Anders Skibsted (DK) er en af de få herhjemme, der mestrer bandoneonen, det lille tyske harmonika-instrument, som af uransagelige veje endte som hjertet i den argentinske tango-musik. Han spiller et repertoire, som blander tango med argentinsk folkemusik, en nordisk tone og udfordrende toner fra den argentinske mester-bandoneonist Astor Piazzolla.

 

Dernæst vil BBB Johannes Deimling (DE) fremføre et udsnit af sin performance “the Dance of the Receptors”. Performancen bruger receptorernes utrolige biokemiske proces som udgangspunkt for kunstnerisk udforskning og transformation, hvor det handler om de bagvedliggende følelser og oplevelser, der forbinder sig til, hvad vi ser.

 

Program

Anders Skibsted – Bandoneon-koncert

BBB Johannes Deimling – “the Dance of the Receptors”

Vegetarisk buffet ved Metier. Ikke for tung, ikke for let. Du skal nok blive mæt.

 

Ankom til Sandkaj i god tid. Ved indgangen af Portland Towers bliver du mødt af sikkerhedsvagt og fulgt til elevatoren mod penthouse-kantinen på 12. etage. Kantinen byder blandt andet på terrasse med udsigt over Øresund fra første parket.

 

Du deler oplevelsen med 119 andre deltagere.

 

Prisen ville under normale omstændigheder stikke af, men da vi har fået støtte til arrangementet fra Den Tyske Ambassade, kan vi tilbyde special price for you for hele herligheden til den nette sum af 200 kr.

 

RSVP hurtigst muligt

Vi har på fornemmelsen, at arrangementet bliver et tilløbsstykke, så skynd dig at købe billet her.

 

Tilgængelighed

Som en del af arkitekturårets program, er Åben Festival i år særligt optaget af at skabe størst mulig tilgængelighed og inklusion, så alle føler sig velkomne. Derfor arbejder vi på at mindske barrierne for deltagelse og øge oplevelsen af både fysisk, mental og social tilgængelighed. Hvis du har idéer til hvordan vi kan skabe bedre rammer eller hvis du har et særligt behov skriv til: jonathan@kulturdistriktet.dk. Vi ønsker alle en god festival.

 

Tilgangsforhold Göteborg Plads
✓ Lift / rampe / niveaufrit til indgang
✓ Handicaptoilet i bygningen eller handicaptoilet inden for 200 meter af bygningen
✓ Handicapparkering
✓ Gratis adgang for ledsager
✓ Mulighed for at spise / drikke på stedet
✓ Stole / bænke man kan hvile sig på
x Mulighed for alternativ deltagelse (ex. podcast, teams-deltagelse mm.)