SALON – KUNST – SAMTALE

FOYERcontemporary

I forbindelse med soloudstillingen KÅBE på FOYERcontemporary inviteres der indenfor til en samtale om samtidskunsten med kunstneren Sif Hedegård og Charlotte Malte.

Kunst
Park Bio, Østerbrogade 79, 2100 Østerbro
Lørdag, 09.09, 15.00-16.30

I forbindelse med finisage af soloudstillingen KÅBE på FOYERcontemporary i Parkbio vil kunstneren Sif Hedegard og Charlotte Malte dykke ned i det performative univers, som er udstillingens platform. Hvad er performance? Fantasifuld og legesyg – må man godt det i samtidskunst? Den kreative inspiration til et stedspecifikt værk – hvordan sker det? Er det ok at man ikke forstår kunsten? Gæsterne bliver inviteret med ind i samtalen i et trygt rum, hvor nysgerrige spørgsmål kan stilles undervejs i salonsamtalen, for der er plads til alle i kunsten. Der åbnes op for, at det kan blive et godt og naturligt møde – også om det, man ikke lige forstår.

 

Program
• Intro til udstillingen af kunstneren Sif Hedegaard

• Visning af videoværk KÅBE, et performativ modeshow performance

• Samtale om den performative samtidskunst og identiteter

 

Om Sif Hedegaard
Til udstillingen KÅBE har Sif Hedegård skabt en installation i indgangen til Park Bio med udsmykkede spejle, abstrakte mannequiner og en række kåber i sammensætning af forskellige materialer, som fx filt, plastik, bomuld og papir. Med inspiration fra filmes verden og fortællingen om det beåndede stykke tøj, samt sin egen personlige historie, undersøger Hedegård identitet og kropslig materialitet.

 

Om FOYERcontemporary
Foyer er en forening, dannet i 2022, som består af et tværkunstneriske fællesskab, et fælles ønske og en drøm om at skabe rum til kunsten for at vække glæden, legen og ikke mindst nysgerrigheden i et møde med kunsten. Foyer er et selvstændigt udstillingsrum, der har til huse hos Park Bio på Østerbro, en nonprofitorganisation, der laver udstillinger, events, artist talks og performances. Foyer henvender sig til lokalmiljøet samt gæster der kommer til bydelen Østerbro, hvor alle aldersgrupper kan åbne døren gratis og træde indenfor i kunsten.

 

Læs mere om FOYERcontemporary her.

 

 

Tilgængelighed

Som en del af arkitekturårets program, er Åben Festival i år særligt optaget af at skabe størst mulig tilgængelighed og inklusion, så alle føler sig velkomne. Derfor arbejder vi på at mindske barrierne for deltagelse og øge oplevelsen af både fysisk, mental og social tilgængelighed. Såfremt arrangementet er tilgængeligt for alle – uanset funktionsevne – vil dette blive kommunikeret ud. Vi ønsker alle en god festival.

 

Tilgangsforhold Park Bio
x Lift / rampe / niveaufrit til indgang
x Handicaptoilet i bygningen eller handicaptoilet inden for 200 meter af bygningen
x Handicapparkering
✓ Gratis adgang for ledsager
✓ Mulighed for at spise / drikke på stedet
✓ Stole / bænke man kan hvile sig på
x Mulighed for alternativ deltagelse (ex. podcast, teams-deltagelse mm.)