Urban Puzzle

Østerbro x Nordhavn

Oplev arkitekturen på Østerbro & Nordhavn med Urban Puzzle.

Byen
Skt. Petersborg Plads, 2150 Nordhavn
Fredag, 08.09, 15.00-17.00 

Er du vild med spil og arkitektur? Så vil du ikke gå glip af Urban Puzzle under Åben Festival. Et arkitekturspil i form af en skattejagt, hvor vi vil gå på opdagelse i Østerbro og Nordhavn – set fra et arkitektonisk perspektiv. 

 

Ved første mødested på Skt. Petersborg Plads, vil du få din første gåde og en arkitekturguide til at hjælpe dig. Mens du løser ledetrådene, vil du iagttage hverdagens detaljer set med nye øjne og fordybe dig i Københavns rivende byudvikling. 

 

Holdet, der kommer først i mål, vinder. Og der venter selvfølgelig en præmie på sidste stop.

 

Spillet foregår på engelsk og varer cirka 2 timer. Den samlede gåtid er cirka 45 minutter. Spillet kan spilles i hold af 2 eller 3 personer.

 

Tilmeld dig og dit hold v. Elif Tugba Yilmaz på: e.t.gurkan@gmail.com

 

Vi ses på Skt. Peterborg Plads kl 15.00!

 

 

Tilgængelighed

Som en del af arkitekturårets program, er Åben Festival i år særligt optaget af at skabe størst mulig tilgængelighed og inklusion, så alle føler sig velkomne. Derfor arbejder vi på at mindske barrierne for deltagelse og øge oplevelsen af både fysisk, mental og social tilgængelighed. Såfremt arrangementet er tilgængeligt for alle – uanset funktionsevne – vil dette blive kommunikeret ud. Vi ønsker alle en god festival.