GORF.art

Østre Elværk

Fordyb dig i et virtuelt miljø, udforsk paradiser med skatte og svæv over det enorme rum, når GORF.art sætter scenen for immersive virtuelle koncertoplevelser.

VR-udstilling
Øster Allé 6, 2100 Østerbro 
Fredag, 09.09, 15.00-21.00 

Fordyb dig i et virtuelt miljø, udforsk paradiser med skatte og svæv over det enorme rum. Dette er nogle af de verdener, som GORF viser os. I denne anledning vil blomster danne centrum, når du teleporteres til et kongerige, hvor naturen måske kan komme til live… 

 

I udstillingen af VR StreetART, som er skabt af en gratis app til alle målgrupper sammen med trykte digitale illustrationer, vil du føle det som om, at du er til stede et helt andet sted. En TV-skærm kan ikke sammenlignes med den følelse af nærvær, som VR bringer, takket være oplevelsen af billederne i naturlig størrelse. 

 

GORF fører i dag til et bidrag af erfaringer relateret til kunstnerisk kreativitet, og fastholder en stor interesse i at udvikle og samarbejde med nye teknologiske og innovative måder til at udtrykke kunsten på. Formålet med denne udstilling er styret af motivationen til at finde nye veje, der vil fortsætte med at drive kreative oplevelser rundt om i verden.

 

Følg GORF.art virtuelle univers her