WOMANKIND

Sandkaj

Kom med til live fotoshoot, når den danske fotograf Barbara Nolsøe indtager Sandkajen i Nordhavn. Med sit projekt ønsker Nolsøe at sætte fokus på kvindekroppen – i et håb om at sætte den fri af forestillinger, sammenligninger, fordømmelse, idealer, seksualisering og skam.

Live fotoshoot og udstilling 
Sandkaj 27, 2150 Nordhavn
Lørdag, 10.09, 19.00-20.00
Fotoshoot kræver tilmelding her

På dagen vil klassiske toner leveret af cellist Leyla Huffman Ek omslutte Sandkajen og forvandle fotoshootet til en æstetisk, sanselig oplevelse. Nolsøe har en søgende og sanselig tilgang til fotografiet, der giver plads til det uventede og det naturlige. Og i dette enestående fotoshoot vil de lydlige sanseindtryk være bestemmende for fotoshootets gang. 

 

Projektet handler i høj grad om tillid, fælles intention og frihed, eftersom kvinderne møder hinanden for første gang, når de smider tøjet foran kameraet. Fotoshootet vækkes i live af de fotograferede kvinder, musikerne og publikum, og sammen skabes et trygt og tillidsfuldt rum, hvor kreativiteten kan blomstre. Nolsøe siger selv: “Det kræver mod og tillid at deltage i et WOMANKIND fotoshoot, men med en fælles intention sætter vi os selv og hinanden fri af alt hvad der måtte være ubehageligt, og i dét giver vi hinanden styrke til at være dem, vi er! When we connect, we cannot compare.”

 

Værkerne vil kort efter projekteres op i en udendørs digital udstilling. Til ferniseringen vil der blive serveret kolde øl og Spiked Ice Tea fra Ægte Studio.

 

Hvis du selv har lyst til at deltage i fotoshootet, så skriv en mail til barbaratandbergnolsoe@gmail.com

 

Se mere om Barbara Nolsøe og hendes kreativ univers på IG/by.barbara.nolsoe og barbaranolsoe.com