Wonderland

Natdisk

NATDISK afslutter festivaldagen om Lørdagen til en omgang WONDERLAND for alle dem som er 40+ i Odd and Ends.

Musik
Odds and Ends, Oceanvej 1,  2150 Nordhavn 
Lørdag, 09.09, 21.00-02.00

Der vil være fuld gang i hits’ne – Hits, hits og funkhits – når NATDISK spinner diskene med tumultariske tilstande på dansegulvet. Musikken spiller i Odds and Ends – det nye kulturrum og samlingspunkt i det industrielle Nordhavn – man kunne ikke tænke sig en bedre lokation til sommer- og funkfest. Nar vejret giver lov, så holdes nærmest hele festen udendørs.

 

NATDISK fester er dansefester, hvor voksne (fra 40 år og opad) mødes og fester som var fanden løs. Sved på dansegulvet er et adelsmærke. De er kendt for at spille verdens bedste funk, soul og disco fra 70’erne og op. Earth Wind & Fire, Stevie Wonder, Michael Jackson, Aretha Franklin, Al Jarreau, Jamiroquai, Incognito og i den dur.

 

Entre kr. 150,- (inkl. garderobe)

 

Læs mere om natdisk og køb din billet her.

 

 

Tilgængelighed

Som en del af arkitekturårets program, er Åben Festival i år særligt optaget af at skabe størst mulig tilgængelighed og inklusion, så alle føler sig velkomne. Derfor arbejder vi på at mindske barrierne for deltagelse og øge oplevelsen af både fysisk, mental og social tilgængelighed. Såfremt arrangementet er tilgængeligt for alle – uanset funktionsevne – vil dette blive kommunikeret ud. Vi ønsker alle en god festival.

 

Tilgangsforhold Odds & Ends
✓ Lift / rampe / niveaufrit til indgang
x Handicaptoilet i bygningen eller handicaptoilet inden for 200 meter af bygningen
✓ Handicapparkering
✓ Gratis adgang for ledsager
x Mulighed for at spise / drikke på stedet
✓ Stole / bænke man kan hvile sig på
x Mulighed for alternativ deltagelse (ex. podcast, teams-deltagelse mm.)