Workshop: Drømme & Forventninger

Villa Kultur

Drømmer du om en karriere som kulturskaber eller kreativ iværksætter? Så kom med, når Villa Kultur og Kulturens Selvstændige inviterer til workshop under årets Åben Festival.

Workshop
Villa Kultur, Krausesvej 3, 2100 Østerbro 
Fredag, 08.09, 13.00-16.00
Pris: 100 kr. | Medlemspris: 0 kr.

Til denne workshop arbejder Signe Sylvester med din forestilling om succes og forventninger til arbejdslivet som kunstner, kreativ og selvstændig kulturaktør. Signe Sylvester underviser og coacher kunstnere og kreative, der ønsker at bringe deres talent ud i verden, og skabe et økonomisk bæredygtigt virke. Ved at visualisere og konkretisere din vision og mål for fremtiden, vil du blive afklaret omkring, hvilken vej du skal gå, og hvilke projekter du skal prioritere.

 

Workshoppen er gratis for medlemmer af Kulturens Selvstændige. Ønsker du at blive medlem, kan du blot bestille en medlemsbillet – indmeldelse sker på dagen. Medlemsskab i Kulturens Selvstændige koster 300 kr. pr. år og giver gratis adgang til alle workshops samt rabat på øvrige arrangementer. Der afholdes lokalt 10-20 arrangementer årligt. Medlemsskabet dækker også din deltagelse i den årlige Culture Kicks Back, hvis du er 30 år eller under – skriv til Villa Kultur og Kulturens Selvstændige på kontakt@kulturens.dk for mere information.

Hvis du er aktiv bruger på en af deres platforme, kan du også bestille en medlemsbillet – det samme gælder, hvis du har købt en medlemsbillet til Culture Kicks Back.

 

Køb billet til workshoppen her.

Læs mere om Villa Kultur her.

 

Arrangementet er muliggjort med støtte fra Tuborgfondet og Københavns Kommune.

 

Tilgængelighed

Som en del af arkitekturårets program, er Åben Festival i år særligt optaget af at skabe størst mulig tilgængelighed og inklusion, så alle føler sig velkomne. Derfor arbejder vi på at mindske barrierne for deltagelse og øge oplevelsen af både fysisk, mental og social tilgængelighed. Såfremt arrangementet er tilgængeligt for alle – uanset funktionsevne – vil dette blive kommunikeret ud. Vi ønsker alle en god festival.

 

Tilgangsforhold Villa Kultur
x Lift / rampe / niveaufrit til indgang
x Handicaptoilet i bygningen eller handicaptoilet inden for 200 meter af bygningen
✓ Handicapparkering
✓ Gratis adgang for ledsager
✓ Mulighed for at spise / drikke på stedet
✓ Stole / bænke man kan hvile sig på
x Mulighed for alternativ deltagelse (ex. podcast, teams-deltagelse mm.)